• FUB arrangerer foreldrekonferanse: "Bemanning i barnehagen"

Foreldreutvalget for barnehager(FUB) arrangerer foreldrekonferanse med tema : " Bemanning i barnehagen" på Gardemoen 19.-20.oktober 2019.
    Deltakelse på komnferansen er gratis, FUB dekker i tillegg opphold for alle og reiseutgifter for deltakere som bor mer enn 20 mil unna Gardemoen.

• Foreldremøte

Det blir foreldremøte i Furutoppen barnehage 1. oktober 2019 kl. 18.00

• Planleggingsdager høst 2019

Furutoppen Barnehage har planleggingsdager 23. og 24.september 2019

• FORELDREUNDERSØKELSEN 2018

I november 2018 deltok vi på den nasjonale foredreundersøkelsen i regi Utdanningsdirektoratet.

• Vedtekter for Furutoppen

• Null mobbing

• Personalet i Furutoppen Barnehage

• PERSONALET I FURUTOPPEN BARNEHAGE

Personalet i Furutoppen består av 60 % barnehagelærere, 4 barne-og ungdomsarbeidere og 2 assistenter.Vi har en fin blanding av personale som har lang erfaring, nyutdannet og også to mannlige ansatte.Vi en en stabilt personalgruppe som trives med å jobbe i Furutoppen Barnehage.
    Vi har 0-6 års avdelinger, vi mener dette gir barna mulighet til stabilitet i førskolealderen. Barna får de samme vennene og samme personalet underveis i hele sin tid i barnehagen. Noe vi mener er med på å gi barna en trygg og god barnehagehverdag som inneholder god omsorg, lek og vennskap.

• Førskolebarna fremfører "De tre bukkene Bruse"

Førskolebarna fremførte eventyret om "De tre bukkene Bruse" på åpen dag. Fremføringen ble svært godt mottatt av publikum.