• Korona - informasjon om barnehagehverdagen

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak i barnehagen. Trafikklysene med grønt,gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for barnehagen for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør nivået som skal følges. Hvis smittesituasjonen endrer seg vil vi i barnehagen justere våre rutiner i tråd med de gjeldende retningslinjer.

• Foreldresupport 116113

Dersom noen har behov for å snakke med noen i disse kanskje vanskelige tider ta kontakt med Foreldresupport på telefon 116113 tast 2. Dette er en hjelpetelefon for de som trenger råd og støtte.

• 25 årsjubileum -Åpen dag

Furutoppen Barnehage er 25 år og det skal markeres med en Åpen dag den 22.februar 2020.

• Planleggingsdager vinter/vår 2020

Furutoppen barnehage har følgende planleggingsdager vinter/vår 2020:

2. januar, 14.april og 22.mai

• Foreldremøte

Det blir foreldremøte i Furutoppen barnehage 1. oktober 2019 kl. 18.00

• Planleggingsdager høst 2019

Furutoppen Barnehage har planleggingsdager 23. og 24.september 2019

• FORELDREUNDERSØKELSEN 2018

I november 2018 deltok vi på den nasjonale foredreundersøkelsen i regi Utdanningsdirektoratet.

• Vedtekter for Furutoppen

• Null mobbing

• Personalet i Furutoppen Barnehage

• PERSONALET I FURUTOPPEN BARNEHAGE

Personalet i Furutoppen består av 60 % barnehagelærere, 4 barne-og ungdomsarbeidere og 2 assistenter.Vi har en fin blanding av personale som har lang erfaring, nyutdannet og også to mannlige ansatte.Vi en en stabilt personalgruppe som trives med å jobbe i Furutoppen Barnehage.
    Vi har 0-6 års avdelinger, vi mener dette gir barna mulighet til stabilitet i førskolealderen. Barna får de samme vennene og samme personalet underveis i hele sin tid i barnehagen. Noe vi mener er med på å gi barna en trygg og god barnehagehverdag som inneholder god omsorg, lek og vennskap.

• Førskolebarna fremfører "De tre bukkene Bruse"

Førskolebarna fremførte eventyret om "De tre bukkene Bruse" på åpen dag. Fremføringen ble svært godt mottatt av publikum.